Lange relatie, met een hoog rendement!

31-01-2024

2231602 van Puijenbroek   content januari   website

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Club Pellikaan Goirle is meer dan een ‘gewone’ sportschool. Zij bieden een complete ervaring met fitness, zwembad, wellness, tennis en activiteiten voor kinderen. Allemaal onder één dak! De leden kunnen onder begeleiding van een fitcoach trainen, een duik in het zwembad nemen of een potje tennis spelen.

John van Dun is al jarenlang hoofd van de technische dienst. Club Pellikaan Goirle maakt al lang gebruik van de diensten van Van Puijenbroek Installaties.

Lokaal en meedenken
John: “Wij werken al twee decennia nauw samen met Van Puijenbroek Installaties, een lokale partij. Het is prettig werken met een installateur die in de buurt zit en snel kan inspringen bij eventuele problemen. We zijn erg tevreden over hun service.” Hij vervolgt: “Luchtbehandeling is voor ons cruciaal en zij hebben ons daarbij geholpen. Maar ook met de airconditioning en het sanitair. Ze denken echt met ons mee.”

Hoog rendement
John geeft een voorbeeld van de wijze waarop zij meedenken: “Toen we nieuwe ketels moesten aanschaffen, gaven zij ons uitstekend advies. Dat resulteerde in ketels met een zeer hoog rendement! Daarnaast kunnen we rekenen op zeer snelle service. Wanneer we om zeven uur ‘s ochtends een storing hebben, staan ze direct voor ons klaar.”

Altijd bereikbaar
John: “De mensen van Van Puijenbroek Installaties zijn altijd bereikbaar, denken mee en bieden snel praktische oplossingen. De continuïteit van medewerkers, helpt daarbij ook: veel monteurs komen al lang bij ons over de vloer, ze kennen het pand en onze systemen door en door.”

Adviseren en begeleiden
Vier jaar geleden is een grote verandering doorgevoerd met betrekking tot de luchtbehandeling. John: “We zijn overgestapt op een nieuw systeem dat op afstand bediend kan worden, wat ons volledig inzicht en controle geeft. Van Puijenbroek Installaties heeft ons hierin uitgebreid geadviseerd en begeleid. We zijn erg tevreden over dat proces.” 

Snel schakelen
“En de nieuwe ketels die twee jaar geleden zijn geïnstalleerd, waren ook een belangrijke stap voor ons”, zegt John. “Dan is het is essentieel dat we met een partij werken die snel kan schakelen en die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Van Puijenbroek Installaties is een waardevolle partner en we hopen onze relatie nog veel jaren voort te zetten!”

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van luchtbehandeling en ketels? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op!