Ontbijtsessie in het teken van verbeteren

28-05-2024

2240753 Van Puijenbroek 28 05 Overzicht

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Wij hebben voor het eerst een ontbijtsessie met de serviceafdeling gehouden. Deze sessie was bedoeld om lopende zaken te bespreken en te kijken wat er verbeterd kan worden vanuit het perspectief van klanten, medewerkers en de organisatie. 

Het doel is deze ontbijtsessies regelmatig te houden, zodat we ons proces continu kunnen optimaliseren.

Verschillende punten besproken
Tijdens de sessie werden diverse punten besproken. Het belang van stiptheid werd onder andere benadrukt. Het is bijvoorbeeld cruciaal dat alle administratieve zaken kloppen, zodat geen misverstanden ontstaan. Bovendien werd besproken hoe belangrijk het is altijd alle benodigde materialen bij de hand te hebben om vertragingen te voorkomen.

Teambuilding
Daarnaast kwam ook aan de orde dat alles wat besproken is met de opdrachtgever moet goed worden teruggekoppeld naar kantoor. Zo blijft iedereen op de hoogte van de status en gemaakte afspraken. Hoewel deze ontbijtsessie in feite een vergadering was, werd het in een leuk en informeel jasje gestoken. Deze vorm draagt bij aan teambuilding en zorgt dat medewerkers meer binding met de organisatie krijgen.

Door regelmatig dergelijke sessies te organiseren, hopen we gezamenlijk te leren en te verbeteren, en zo onze service naar een nog hoger niveau te tillen!

Neem contact met ons op!