Dag van de ‘sanitair-installateur’!

11-03-2024

2240363 Van Puijenbroek 11 03 Overzicht

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Wereldwijd ‘vieren’ we op maandag 11 maart Wereld Loodgieters Dag! Dit is de dag dat ook wij in Nederland aandacht vragen voor het mooie vak van ‘sanitair-installateur’. Enerzijds omdat het zo’n heerlijk ambacht is, anderzijds om - jonge – mensen te enthousiasmeren voor dit uitdagende beroep! 

Installatiewerk neemt een belangrijke plaats in de samenleving in.

Veilig drinkwater
De komst van riolering, toilet, douche en andere sanitaire voorzieningen heeft de verspreiding van bacteriële en virusinfecties teruggedrongen. Dat maakt van de ‘sanitair-installateur’ een man of vrouw die waakt over veilig drinkwater!

Verstand van techniek
Des te belangrijker te benadrukken dat we probleemoplossers met verstand van zaken altijd nodig hebben. Mensen met verstand van techniek zijn dan ook zeker op hun plek in de installatiewereld: er is werk in overvloed en de ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op!

Vacatures
Wereld Loodgieters Dag is voor Van Puijenbroek Installaties een prima gelegenheid het belang van de ‘loodgieter’ onder de aandacht te brengen! Op zoek naar een baan in de installatietechniek? Bekijk dan onze vacatures. Of neem contact op voor meer informatie.

Neem contact met ons op!