Loodgieter

W-installatie

Onder de w-installatie verstaan we alle werktuigbouwkundige installaties voor de utiliteit en woningbouw. Wij houden ons bezig met rioleringen, sanitair en klimaatinstallaties, zoals verwarming en airco.

Sanitaire installaties

Wij vatten onze werkzaamheden op het gebied van sanitaire installaties zo breed mogelijk op: van toiletpot tot bedrijfspand! Alle voorkomende sanitaire vragen in onze regio beantwoorden wij. Wij installeren bijvoorbeeld warmwatervoorzieningen en douches. Deze diensten verzorgen wij zo compleet mogelijk. Tot en met de volledige afwerking en met behulp van de modernste technieken.

Klimaatinstallaties

Op het gebied van klimaattechnieken gaan de ontwikkelingen hand in hand met verduurzaming. Wij beheersen het totale pakket: van verwarming met radiatoren, met cv-ketels tot warmtepompen én hybride oplossingen. De laatste ontwikkeling die wij toepassen, zijn pvt-panelen. Met behulp van zonnepanelen wordt stroom aan warmte gekoppeld. Met die vorm worden de mogelijkheden van opgewekte zonne-energie optimaal benut. Ook voor het verduurzamen van uw bedrijfspand kunt u bij ons terecht.

Airconditioning systemen

Luchtbehandelingsinstallaties spelen een steeds grotere rol in klimaatbeheersing. Van Puijenbroek Installaties is specialist in het installeren van verschillende airconditioning systemen. Wij bieden tal van oplossingen voor de zakelijke markt, zoals woningbouw, bedrijfspanden en openbare gebouwen.

Wist u dat airco’s tegenwoordig net zo goed verwarmen als koelen? Bovendien zijn de huidige systemen zeer energiezuinig. Onze experts adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. Welke oplossing past het beste bij uw vraag? Wij begeleiden u door het volledige traject: van advisering en levering tot en met installatie. Van Puijenbroek Installaties werkt uitsluitend samen met erkende merken.

Rioleringen

Rioleringswerkzaamheden hebben tot doel het ontwerpen, installeren en onderhouden van een goed functionerend rioleringssysteem in gebouwen en openbare infrastructuur. Bij het uitvoeren van rioleringswerkzaamheden houden wij rekening met de afvoer van afvalwater, regenwater en andere vloeistoffen om een hygiënische en veilige omgeving te waarborgen. Het vereist gedegen kennis van leidingmaterialen, plaatsingstechnieken en inachtneming van relevante voorschriften en regelgeving.

Een duurzame installatie?

Dat verdient onze speciale aandacht en vakkennis.

Stuur een mail

Waarom Van Puijenbroek Installaties?

Omdat duurzaamheid niet meer is weg te denken binnen de installatietechniek. Van Puijenbroek Installaties adviseert deskundig en levert een goed eindproduct. We prefabriceren bovendien zoveel mogelijk, mede om de afvalstromen te beperken, transportbewegingen te minimaliseren en efficiënt te werken.

Benieuwd wat we allemaal kunnen? Ga dan met ons in gesprek. Dat belooft een duurzame samenwerking.

Maak een afspraak

Contact opnemen

Contact