Duurzaam ondernemen

Verduurzaming

Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen. Daarbij richten wij ons vooral op hybride en all-electric oplossingen. Verduurzamen is een onomkeerbare ontwikkeling. Voor particulieren verzorgen wij het volledige verduurzamingstraject: van advisering en begeleiding tot uitvoering. Voordat u het weet, bent u van het gas af!

Vakkundig advies op maat

Elke woning is anders en vraagt om een andere aanpak. Bovendien heeft iedereen eigen wensen en ideeën. Daarom leveren wij vakkundig advies op maat. Bent u benieuwd of uw woning klaar is voor een forse lastenverlaging door middel van een warmtepomp­installatie, of een ‘nul-op-de-meter-woning’ kan worden? Neem dan contact met ons op.

Hybride installatie

Met behulp van een hybride installatie kunt u tot zeventig procent besparen op uw gasrekening! Een warmtepompinstallatie ondersteunt uw verwarmingsinstallatie voor het grootste deel. De bestaande cv-ketel zorgt voor het warme tapwater. Bovendien functioneert de cv-ketel als ‘bijverwarming’ van de warmtepomp onder koude omstandigheden. Deze installatie is toepasbaar in woningen die nog niet klaar zijn volledig van het gas af te gaan.

All-electric

Wanneer u volledig van het gas af wilt, is het noodzakelijk uw woning met behulp van een alternatieve opwekkingsinstallatie te voorzien van verwarming en warm tapwater. Bovendien is – top – koeling wenselijk. Wanneer uw woning geschikt is, maakt een all-electric warmtepompinstallatie dit mogelijk. Uw cv-ketel komt dan te vervallen.

Een duurzame installatie?

Dat verdient onze speciale aandacht en vakkennis.

Stuur een mail

Waarom Van Puijenbroek Installaties?

Omdat duurzaamheid niet meer is weg te denken binnen de installatietechniek. Van Puijenbroek Installaties adviseert deskundig en levert een goed eindproduct. We prefabriceren bovendien zoveel mogelijk, mede om de afvalstromen te beperken, transportbewegingen te minimaliseren en efficiënt te werken.

Benieuwd wat we allemaal kunnen? Ga dan met ons in gesprek. Dat belooft een duurzame samenwerking.

Maak een afspraak

Contact opnemen

Contact