VanPuijenbroekInstallaties

Certificaten

Van Puijenbroek Installaties werkt volgens de laatste technieken en actuele wet- en regelgeving. We schrijven zelf beheersplannen voor utiliteitsgebouwen/prioritaire instellingen. Dat draagt bij aan veilige en betrouwbare waterleidinginstallaties.

VanPuijenbroekInstallaties certificaat

We voldoen aan alle kwaliteitseisen. Niet alle behaalde certificaten zijn verplicht, maar certificering helpt ons wel om onze processen goed op orde te krijgen en te houden. En als het proces op orde is, zijn de deelcertificaten eigenlijk een vanzelfsprekendheid. Als erkend leerbedrijf investeren we bovendien in de ontwikkeling van onze mensen. Dat houdt ons scherp en het biedt mogelijkheden voor de toekomst. De toekomst van onze mensen en van ons bedrijf. En dat merkt u als opdrachtgever.

Meer weten over onze aanpak?

Onze adviseurs leggen het graag aan u uit.

Maak een afspraak
CO vrij

CO-certificering:

Met het behalen van de CO-certificering tonen we aan dat we graag meegaan met de tijd en dat we met deze certificering laten zien dat we volgens de juiste richtlijnen te werk gaan. 

VCA logo 4000x2276px RGB 2.0

VCA:

We voldoen aan dé norm op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu in de bouwsector, de VCA

F Gassen gecertificeerd ISO

BRL100:

We voldoen aan de beoordelingsrichtlijn voor het werken met F-gassen. Dat zijn koelmiddelen die gebruikt worden in warmtepompen en koelinstallaties.

Kiwa BRL 25000 logo NL

BRL K25000:

We voldoen aan de beoordelingsrichtlijn voor de installatie van gasverbrandingsinstallaties.

InstallQ logo RGB

InstallQ bedrijfserkenningen:

We zijn in bezit van diverse InstallQ erkenningen. Zoals de bedrijfserkenningen op het gebied van luchtbehandelingsinstallaties, watervoerendewarmteafgiftesystemen en warmtepompen

Contact opnemen

Contact