2231602 van Puijenbroek   content november   Nieuws

Cv-ketels

Is uw cv-ketel toe aan vervanging? Als gecertificeerde installateur vervangen en installeren wij alle toestellen, daarbij werken wij met modellen van Viessmann of Ferroli. Dat betreft zowel conventionele gastoestellen, als moderne modellen. Daarbij kunt u zeker denken aan de nieuwste, zuinige technieken. Bovendien is het ook mogelijk een hybride ketel te laten installeren, waarbij de gasketel wordt gecombineerd met een warmtepomp.

Gecertificeerd

Het vervangen en installeren van cv-ketels is al enige tijd aan strenge richtlijnen onderworpen. Uitsluitend gecertificeerde installateurs mogen deze werkzaamheden verrichten. Volgens de gasketelwet uit april 2022 is het verboden om cv-ketels te laten installeren of te laten onderhouden door niet-gecertificeerde bedrijven of personen.

Een duurzame installatie?

Dat verdient onze speciale aandacht en vakkennis.

Stuur een mail

Waarom Van Puijenbroek Installaties?

Omdat duurzaamheid niet meer is weg te denken binnen de installatietechniek. Van Puijenbroek Installaties adviseert deskundig en levert een goed eindproduct. We prefabriceren bovendien zoveel mogelijk, mede om de afvalstromen te beperken, transportbewegingen te minimaliseren en efficiënt te werken.

Benieuwd wat we allemaal kunnen? Ga dan met ons in gesprek. Dat belooft een duurzame samenwerking.

Maak een afspraak

Contact opnemen

Contact