Hoofdsponsor van de Acht van Chaam!

09-07-2024

2241062 Van Puijenbroek 09 07  Overzicht

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Wij zijn trots aan te kondigen dat Van Puijenbroek Installaties één van de hoofdsponsors is van de Acht van Chaam, Nederlands oudste en meest bekende internationale wielerwedstrijd! Deze jaarlijkse traditie wordt verreden op de eerste woensdag na de Tour de France. 24 juli staat heel Chaam in het teken van wielrennen.

De Acht van Chaam trekt elk jaar weer talloze wielerfans naar het gezellige Chaam.

Tour de France
Het bekende criterium is dé gelegenheid nationale en internationale wielerhelden, vers terug uit de Tour de France, van dichtbij te bewonderen. De profrenners strijden in de avond om de felbegeerde titel, maar de festiviteiten beginnen al veel eerder. 

Nacht van Chaam
Heel de dag staat in het teken van wielrennen en de onvervalste Brabantse gezelligheid. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt de ‘Nacht van Chaam’ gehouden, een evenement vol feestelijke activiteiten die de wielersfeer extra benadrukken.

Unieke kans
De avond van de wedstrijd is een unieke kans in een ontspannen en feestelijke setting de topsporters aan het werk te zien en te genieten van alles wat wielrennen zo bijzonder maakt. Als trotse sponsor dragen wij graag bij aan dit sportieve spektakel.

Wilt u meer weten over onze sponsoring en betrokkenheid bij de Acht van Chaam? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op!