Secretaressedag Jolanda Josten

18-04-2024

Van Puijenbroek Installaties - Jolanda Josten

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Ter ere van secretaressedag zetten we vandaag Jolanda Josten in het zonnetje! Zij verzorgt - onder meer - alweer 22 jaar onze administratie. We spraken met haar over haar werkzaamheden en haar vrijetijdsbesteding.

Jolanda begint met vertellen hoe ze bij ons is terechtgekomen.

Uitdaging
“In 2002 ben ik actief op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Hoewel ik twijfelde na een loopbaan van zestien jaar bij mijn vorige werkgever, bleef Van Puijenbroek Installaties interesse tonen, en dat voelde goed!”

Achtergrond
Jolanda: “Voordat ik hier kwam, werkte ik voor een transportbedrijf, waar ik vergelijkbare taken vervulde. Mijn opleiding op de mavo heeft geen specifieke richting gegeven, maar in de praktijk heb ik veel geleerd.”

Werkzaamheden
“Als administratief medewerkster is geen dag hetzelfde. Ik ben verantwoordelijk voor de telefoon, het inplannen van de servicemonteurs, het maken van facturen, de boekhouding, btw-aangifte, en het verwerken van werkbonnen. En dat vijf dagen per week.”

Leuk
Jolanda: “In het begin had ik geen enkele kennis van de installatiebranche, maar stap voor stap werd ik wegwijs. Het is een leuk, compact bedrijf met directe lijnen. Dat helpt enorm bij het snel oplossen van zaken. Het beperkte verloop van medewerkers is een goed bewijs van de prettige werksfeer!”

Ambities
Jolanda: “Bijblijven met de nieuwe technieken en ontwikkelingen vraagt de nodige aandacht. Met name op het gebied van het verwerken van storingen en onderhoud, zoals de mogelijkheid van beheer op afstand. Daarnaast wil ik graag een dag minder gaan werken als ik 60 jaar word, maar of ik dat voor mezelf organisatorisch voor elkaar krijg, weet ik nog niet. Bovendien wil ik dan wel mijn eigen opvolging goed inwerken.

Hobby's
Jolanda woont in België, in Poppel: “Dat is vlakbij: bij mooi weer kom ik op de fiets naar het werk! Met mijn man, twee kinderen en drie kleinkinderen is het al snel een gezellige boel. Mijn grote passie is fotografie, vooral wildlife. Ik plan onze vakanties, zoals een mogelijk aanstaande reis naar Costa Rica, rond die hobby in. Ik blijf me ontwikkelen door via scholing nieuwe technieken te ontdekken!”

Maakt het verhaal van Jolanda nieuwsgierig naar werken bij ‘Team Van Puijenbroek’? Bekijk dan onze vacatures.

Neem contact met ons op!