Verduurzamen met Van Puijenbroek Installaties

05-03-2024

2240077 Van Puijenbroek 27 02 Overzicht

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Bij Van Puijenbroek Installaties zijn we gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen, scholen, openbare gebouwen of (kleine) utilitaire ruimten, met een focus op hybride en all-electric oplossingen. Verduurzaming is een onomkeerbare ontwikkeling en wij staan klaar u te begeleiden in het volledige traject: van advies tot uitvoering. Ons doel? U de meest energiezuinige en duurzame oplossing bieden tegen een zo’n efficiënt mogelijke investering, waarbij de milieuaspecten zeker worden meegenomen en hoog in het vaandel staan.

Of uw woning of gebouw klaar is voor een warmtepompinstallatie of misschien wel naar energie neutrale installatie omgebouwd kan worden ontdekt u met ons advies. Wie wil er nu niet naar een ‘nul-op-de-meter-woning?

Hybride
Ons vakkundige advies is altijd op maat, omdat elke woning anders is en iedere eigenaar unieke wensen heeft. Met een hybride installatie kunt u bijvoorbeeld flink besparen op uw gasrekening. Een warmtepomp ondersteunt uw verwarmingsinstallatie, terwijl de cv-ketel zorgt voor warm tapwater en bijverwarming onder koudere omstandigheden. U investering blijft beperkt.

All-electric
Bent u klaar om volledig van het gas af te gaan? Dan is onze all-electric oplossing de juiste keuze. Met een warmtepompinstallatie voorzien we uw woning van verwarming, warm tapwater en ook koeling is mogelijk, zonder dat u nog een cv-ketel nodig heeft.

Deskundig advies
Duurzaamheid staat bij ons centraal. We adviseren deskundig en leveren hoogwaardige eindproducten. Door een duurzame en milieubewuste aanpak, kunnen we efficiënt werken hiermee minimaliseren we onder andere afvalstromen en transportbewegingen.

Wilt u uw woning of gebouw ook klaarmaken voor een duurzame toekomst? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op!