Verwarmende innovatie voor De Ligt IV

13-02-2024

2240077 Van Puijenbroek 13 02 Overzicht

Heeft u een vraag?

Neem contact op

Wanneer je de rotonde nabij de rondweg van Alphen nadert, zie je de nieuwe Skyline al opduiken: De Ligt IV. Een nieuwe buurt die uitblinkt door de diversiteit van woningen en die mede door Van Puijenbroek Installaties en in samenwerking met ons moederbedrijf van Hoften installatietechniek tot stand is gekomen.

Het project omvat drie fases en bestaat uit totaal 69 woningen met een unieke architectuur. Van Puijenbroek realiseerde binnen dit project de installaties van 24 woningen.

Duurzame, energiezuinige of bijna energie neutrale woningen
Medio december werden deze woningen opgeleverd, waarna de gelukkige bewoners de sleutels ontvingen. Bunte Vastgoed Zuid, de ontwikkelaar van dit project, had een duidelijke visie: het creëren van duurzame, energiezuinige of zelfs energie neutrale woningen. Van Puijenbroek Installaties heeft deze visie kunnen verwezenlijken door installaties te leveren met een hoog rendement en lage kosten, maar nog steeds een hoog comfort bieden. 

Constant aangenaam binnenklimaat
Elke woning in De Ligt IV is voorzien van vloerverwarming, en voorzien van een lucht-water combi warmtepomp van Viessmann, met een tapwater capaciteit van 180 liter warm water. Daarnaast zorgt een ventilatiesysteem met warmteterugwinning voor een constant aangenaam binnenklimaat. Terwijl zonnepanelen de elektriciteitsbehoefte verduurzamen. De rijwoningen zijn uitgerust met de duurzame en energiezuinige ventilatiewarmtepomp van Inventum. Hierdoor wordt niet alleen de verwarming, maar ook een gezond binnenklimaat en optimale ventilatie gerealiseerd.

Technologische innovaties
Het resultaat van deze technologische innovaties zijn niet alleen mooie woningen, maar ook woningen waarbij het wooncomfort naar het hoogste niveau getild wordt. Van Puijenbroek Installaties is trots op deze prestatie. Het is voor ons een essentiële bijdrage aan het woongenot en het leefplezier van de nieuwe bewoners van De Ligt IV.

Vacatures
Ben jij geïnspireerd door deze combinatie van comfort, duurzaamheid en vooruitstrevende technologie? Zoek je een uitdaging waar je plezier in je werk vindt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere omgeving en het milieu? Dan nodigen wij je uit je mogelijkheden te verkennen! Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s, zowel voor de service- als de montageafdeling.

Heb je interesse je aan te sluiten bij ons team? De koffie staat klaar bij Van Puijenbroek Installaties: we gaan graag het gesprek met je aan! Kijk op onze website voor de gedetailleerde vacatures

Neem contact met ons op!