46 woningen Dr. Schaepmanstraat te Delft

Vraag

Onze partner BM Bouw uit Hardinxveld-Giessendam heeft Van Hoften gevraagd om de technische installaties van 46 nieuwbouwwoningen te verzorgen. Het project bestaat uit 46 woningen in de Dr. Schaepmanstraat te Delft.

Deze 46 energiezuinige woningen worden gebouwd in de Delftse buurt ‘het Heilige Land’. Deze rustige en knusse buurt ligt op een steenworp afstand van een prachtig recreatiegebied ‘het Delftse Hout’ en de binnenstad is op loop- of fietsafstand.

werken bij van Hoften

Advies

Alle woningen zijn gasloos ontwikkeld, waardoor er gebruik wordt gemaakt van slimme en duurzame energie in combinatie met zonnepanelen.

De bron voor de verwarming, warmtapwater en de ventilatie installaties wordt uitgevoerd middels een Nibe ventilatielucht/water warmtepomp. Als afgiftebron worden alle woningen voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdiepingsvloeren. De woningen worden voorzien van een regeling per verblijfsruimte.

De ventilatielucht/water warmtepomp zorgt ook voor de ventilatie in de woning. De zogenoemde warmteterugwinunit wint warmte terug vanuit de woning, welke efficiënt kan worden gebruikt voor het verwarmen van de woning door middel van de vloerverwarming, alsmede het verwarmen van het warmtapwater.

Werkzaamheden

Wij verzorgen de complete werktuigbouwkundige installaties. De installatie bestaat uit: de riolering en water-, sanitaire-, verwarmings- en de ventilatie-installaties.

Resultaat

Door goed overleg en samenwerking tussen alle partijen in het vroege stadium van engineering en ontwerpen, is Delft 46 energiezuinige woningen rijker.

Een mooi eindresultaat om trots op te zijn!

Contact opnemen

Contact