@Home Amstelkwartier te Amsterdam

Vraag

Van onze partner Hurks bouw uit Eindhoven kregen wij het verzoek om samen met hun bouwteam de eerste energieneutrale woontoren in Amsterdam te realiseren. Hoe konden wij in dat proces participeren?

werken bij van Hoften

Advies

Van Hoften heeft in dit project niet als adviseur opgetreden. Het project kenmerkt zich als een teamproject met de gehele keten.

Werkzaamheden

Van Hoften had de uitdaging om de installaties in de volvloeren te ontwerpen, binnen de technische mogelijkheden van dit vloertype. Door een goede voorbereiding van het voorbereidingsteam en het betrekken van de uitvoering hierin, hebben we wel een keer bij moeten sturen. Echte problemen zijn gelukkig uitgebleven. Ook in het ontwerp van de installaties en relatie met de binnen indeling hadden we een actieve rol.

Resultaat

In het voortraject hadden wij naast onze prijs ook inbreng in het logistieke proces. De samenwerking met het bouwteam was uniek. Alles was bespreekbaar. Het was een plezier om hieraan mee te werken. Een voorbeeld voor alle projecten. We kijken dan ook terug op een mooi project en een mooi technisch resultaat.

Contact opnemen

Contact